Naon Nu Nyababkeun Penyu Teu Tulus Ngendogna Di Basisir

banner 1200 x 630 pixels

Pelajarteladan.com – Saat ini kita akan membahas pertanyaan Naon Nu Nyababkeun Penyu Teu Tulus Ngendogna Di Basisir. Ayo kita jawab soal tersebut dengan benar.

Naon Nu Nyababkeun Penyu Teu Tulus Ngendogna Di Basisir

 

Jawaban

Nu nyebabkeun penyu teu tulus ngendog na di basisir teh kusabab garandeng aya jelema.

 

Pembahasan

Carita ngeunaan penyu teh sabenerna mah aya dina pangajaran SD. Penyu jalu biasana tara muru ka basisir tapi cicing di tengah laut. Penyu jalu kakara mucunghul dina beungeut cai lamun rek ngarenghap atawa napas.

Sedengkeun penyu bikang biasa muru basisir lamun rek ngendog. Tapi penyu bikang biasana henteu jadi ngendog lamun di basisir gandeng ku ayana jelema. Kusabab kitu ku lobana jelema di basisir teh ngakibatkeun populasi penyu jadi beuki ngurangan. Kaayaan populasi penyu kadieunakeun beuki krisis.

Kata Kunci : Penyu, ngendog, basisir

Referensi :
Britannica.com
Ruangguru.com

Demikian jawaban dari soal tersebut. Cari tahu jawaban soal lainnya? Kamu dapat menggunakan kolom pencarian untuk menemukan kunci jawaban yang benar.